vineri, 14 noiembrie 2014

Filozofie

Filozofie despre necunoscut

Este imposibil pentru oamenii de stiinta sa descopere tot adevărul, pentru că sunt înselati de perceptia simturilor fizice care mentin realitatea ascunsa de ei în spatele draperiilor. Cele cinci simturi nu sunt în măsură să treacă perdele pentru a descoperi si a percepe adevărul. În spatele cortinei este adevărul pe care omul nu a reusit să vadă, prin el este permis doar pentru a percepe cele cinci simturi până la cortina. Este interzis ca omul să meargă dincolo de cortina, pentru că el nu are de capacitate, el nu are calitatile necesare, pentru că el nu a dezvoltat aptitudinile, el nu are nici măcar imaginatia pentru gândire, ceva mai mult decât ceea ce el percepe cu simturile sale animale. Cele mai arhaice metodele ale stiintei si tehnologiei nu pot merge dincolo de cortina. Oamenilor de stiinta le sunt permise doar pentru a percepe si de a investiga până la cortina, pentru că asa cum ei nu cunosc despre existenta perdelelor, ei nu vor fi niciodată în stare să treacă si sa mearga dincolo de ele.

În sistemele(fiintele) vii găsim cea mai mare densitate cunoscută informatii.Chiar dacă informatiile necesită un substrat(baza) de material pentru depozitare / transport, informatiile nu sunt o proprietate a materiei.

Programele în sistemele vii, evident, prezintă un grad extrem de ridicat de sofisticare. Nici un om de stiintă nu poate explica programul care face ca o insectă sa arate ca o frunză uscată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu