vineri, 14 noiembrie 2014

Academia Creator YouTube

Acest curs acoperă tot ce trebuie să știți de la descrierea despre ce să vă creați canalul, planificare, branding, filmare, echipament; cum se încarcă; cum să folosiți cele mai bune etichete și titluri pentru a obține mai multe vizionări, cum să obțineți mai mulți abonați, să obțineți bani; ce face cei mai mulți bani; și cum să-ți revizuiești analizele pentru a crește.

Ghidul complet de la AZ pentru tot ce trebuie să știți, totul într-un singur loc pentru YouTube. Deveniți un creator YouTube astăzi! În plus, fișe utile de completat pe parcursul cursului, astfel încât, până la sfârșitul cursului, veți avea un pachet complet despre ce ar trebui să fie, aspectul videoclipurilor dvs. și ghiduri de urmat, astfel încât videoclipurile și canalul dvs. să fie un succes imens .

Acest curs acoperă totul, de la elementele de bază la analize avansate și analiza algoritmului (ceea ce face YouTube să vă partajeze conținutul) pentru o înțelegere completă a YouTube.

De asemenea, poți să faci parte din grupul privat de Facebook și tocmai acum a fost lansat un nou canal YouTube, pornind de la zero, așa că vino și vezi cum, urmeaza-l pe masura ce il cresti si invata live din ceea ce faci!

Academia creatorilor este Academia creatorilor YouTube . Platforma online oferă cursuri și instruire gratuite pentru producătorii începători sau profesioniști cu privire la filmare, crearea de conținut, generare de bani și sfaturi privind politica privind regulile YouTube. Cursurile sunt în engleză, dar sunt disponibile subtitrări în portugheză. În plus, sunt predați de YouTuberi și specialiști în producția de conținut pentru YouTube. La sfârșitul fiecărui modul, se aplică un test pentru a evalua cunoștințele dobândite pe parcursul cursului. 

Cum să devii creator de conținut pe YouTube?

Accesul pe lista de creatori de pe YouTube este un obiectiv pentru mulți creatori. Oricine poate deveni YouTuber creând pur și simplu un canal pe platformă și postând videoclipuri.

utile



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu